Barion Pixel
  >  babahordozás   >  Ringa Basanadrág – Az Örök Darab

Ringa Basanadrág – Az Örök Darab

Basanadrág szabásminta készítésére kért fel egy megrendelőnk.

A minta 2019. augusztus 5-én készült el, az akkor 11 hónapos, 74-es ruhákat hordó, vékony testalkatú kislányom méretében varrtunk is egy mintadarabot.


A partner végül nem ebben a formában kérte a terméket, aminek kifejezetten örültem, mert én totál belezúgtam, így pedig a szabásminta az enyém maradhatott!


Azóta eltelt 9 hónap. Lili már 86-os ruhákat hord és a tavalyi basanadrág azóta is minden héten előkerül: Télen harisnyával, a tavaszi melegben csak magában. Ahogy a képenek is látszik, még biztosan jó lesz neki egy darabig. Úgy tippelem, a következő méretváltással búcsúzunk majd el tőle.

A basanadrág, a kislány és 9 hónap. 🙂

Miért imádom a mai napig ezt a nadrágot?

  • Hordozás – és mosható pelenka kompatibilis.
  • Kényelmes a babának: mászáshoz, játékohoz ideális.
  • Könnyen fel – és lehúzható, ami remek szempont, ha a bébi utálja a pelenkázást, vagy a szobatisztulás útjára lép. (Lili például egyedül fel tudja húzni és le tudja tolni)
  • Környezettudatossági szempontok miatt: Minél tovább hordható, annál később kell neki új gazdát találni, annál később lesz belőle „szemét”.
Jó a hajam?

A European Babywearing Week 2020 (Európai Babahordozós Hét 2020) közeledtével úgy döntöttem, megosztom vásárlóinkkal ezt a szuper ruhadarabot!

Mivel az eredeti szabásminta rugalmas passzéval, rugalmas alapanyagból varrt termékhez készült, egy kicsit hozzá kellett nyúlni, de ezt egyáltalán nem bántam, hiszen amúgy is szerettem volna egy nagyobb, hasonlóan 3 babaruha méretet átfogó változatot is szerkeszteni.

Így született meg a Ringa Basanadrág!
Elérhető 2 méretben:

  • M méret, ami körülbelül 74 – 92 méret között használható
  • L méret: 92 – 110 méret között megfelelő

Minden készleten található kendőnk, az összes általunk használt sávoly anyag kérhető basanadrágként, rendelheted általad beküldött kendőből, vagy válassz azonnal elérhető készletünkből.

A Ringa Basanadrágok kizárólag prémium minőségű passzé anyagok felhasználásával készülnek. A színválasztékról érdeklődj ügyfélszolgálati elérhetőségeink bármelyikén.