Barion Pixel
  >    >  Ajándéktárgyak, Akciós termékek, Táskák  >  Yaro Chrys Contra Purple Red Modal Rekeszes tároló / Ovis zsák

Yaro Chrys Contra Purple Red Modal Rekeszes tároló / Ovis zsák

5 000 Ft

Ha RINGA terméket választasz családodnak, kényelmet, biztonságot, figyelmet és a mindennapok egyszerűbbé tételét küldjük Neked. Célunk, hogy megkönnyítsük az utazást, altatást, kutyasétáltatást, kisbabád megnyugtatását és minden olyan tevékenységet, ahol együtt tudtok lenni. Termékeink gondos tervezésekor figyelembe vettük a kicsik és a szüleik igényeit is. Hisszük, hogy az élet kicsi gyerek mellett is lehet kényelmes és egyszerű. ?

Elfogyott

Leírás

Yaro Chrys Contra Purple Red Modal hordozókendővel díszített rekeszes tároló / ovis zsák. Készletről, akár már a kifizetés napján küldjük.
 Mit kell tudni erről a termékről?

  • Oeko-tex 100 minősítésű pamut alapanyag
  • Szélessége 26 cm, így a legkisebb ovis helyeken is elfér.
  • Teljes méret: 26 cm x 52 cm
  • Zsebeinek mérete 27cm x 4,5 cm x 11,5 cm
  • Sávoly alapra varrt zsebei könnyedén elnyelik egy óvodás minden váltóruháját
  • Merevítő rúdja könnyedén kivehető, így a mosógépben sem okoz galibát
  • Hevederrel és a közepére varrt fém karikával is felakasztható
  • Piros sávollyal
  • Készletről, azonnal küldjük

Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.

Ha RingaBaby terméket választasz családodnak, kényelmet, biztonságot, figyelmet és a mindennapok egyszerűbbé tételét küldjük Neked.

Célunk, hogy megkönnyítsük az utazást, altatást, kutyasétáltatást, kisbabád megnyugtatását és minden olyan tevékenységet, ahol együtt tudtok lenni. Termékeink gondos tervezésekor figyelembe vettük a kicsik és a szüleik igényeit is. Hisszük, hogy az élet gyerekkel is lehet kényelmes és egyszerű.

Garancia

RINGABABY ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA
A babahordozó piacon egyedülálló módón 60 napos elégedettségi garanciát biztosítunk formázott babahordozóinkra.
Nem őrültünk, meg, csak ennyire hiszünk benne, hogy Te is elégedett leszel termékeinkkel. Ha valami miatt mégsem szeretnéd megtartani, csak írj nekünk és mi küldünk érte egy futárt. Még a visszapostázással sem kell foglalkoznod. Amennyiben a terméken a jogszabályban előírt módon használat nyomai nem látszanak, a teljes vételárat megtérítjük neked.
Kockázat nélkül vásárolhatsz tőlünk kisbabád és a család örömére.

1 ÉV GARANCIA A MINŐSÉGRE
Termékeinkre rendeltetésszerű használat mellett 12 hónap garanciát vállalunk.
A javítható hibákat javítjuk, nem javítható gyártási hibák esetén pedig a terméket kicseréljük. A hivatalosan vállalt garancia lejártával is számíthatsz ránk, vagy ha garanciaidőn belül nem rendeltetésszerű használat mellet bármi történne a tőlünk vásárolt termékkel, akkor is szívesen segítünk a problémák megoldásában.További információ: Garancia, csere, visszaküldés»

SEGÍTÜNK, HA SZÜKSÉGED VAN RÁNK
Nyugodt lehetsz, vásárlás után is állunk rendelkezésedre, ha a beállítással, használattal kapcsolatban kérdésed lesz. Képek vagy leírás alapján is nagy eséllyel meg tudjuk mondani, mit érdemes változtatnod, hogy a termék még kényelmesebb legyen. Kereshetsz minket elérhetőségeinken vagy a RingaBaby VIP Facebook csoportba is posztolhatsz. Összetartó csapat vagyunk, mi ringások, biztosan perceken belül lesz, aki jó tanácsot tud majd adni.