Barion Pixel
  >    >  Varrodai Szolgáltatások  >  Régi Típusú Fuba Vállpántjának Csatosítása

Régi Típusú Fuba Vállpántjának Csatosítása

6 500 Ft

Quantity

Leírás

2023 május 8. és 14. között az egész hordozós társadalom az Európai Babahordozós Hét eseményeitől volt hangos.
Ezt a nevezetes hurcis ünnepet mi is igyekeztünk emlékezetessé tenni: ekkor mutattuk be a közönségnek a megújult, (két irányba húzható) csatos vállpánttal készülő RingaBaby Fuba (csatos) babahordozót.

Ha 2022 július után készült a babahordozód, a Te hurcidat is át tudjuk alakítani, hogy ne kelljen többé fűzögetned a hevedereket.

 Honnan tudom, hogy mikor készült a hurcim?

  1.  Amennyiben a Te hordozód vállpántjait Pingvines zsebbel díszítettük
  2. és a vállpánt – hordozótest találkozásánál elhelyezett, a vállpánt hosszát állító heveder a vállpánt szivacsának irányába áll (tehát nem a hordozótest felé), akkor a TE hurcid is átalakítható.

Amennyiben a vállpánt hosszát állító heveder a hordozótest irányába áll, a módosítást sajnos nem tudjuk a hordozó épségének kockáztatása nélkül elvégezni, ezért nem vállaljuk.

Hogy működik az átalakítás?

  • Rendeld meg a csatosítást ennek a terméknek a kosárba helyezésével.
  • Küldd el nekünk a hordozódat. A csomagra írd rá a rendelésed számát is! Címünket megtalálod a honlapon.
  • Mi pedig a lehető leghamarabb elvégezzük az átalakítást és visszaküldjük Neked a hordozódat.

Az ár csak az ehhez az átalakításhoz szükséges rövidáru, kellékek és varrási költség díját tartalmazza.

Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.

Ha RingaBaby babahordozót választasz családodnak, kényelmet, biztonságot, figyelmet és a mindennapok egyszerűbbé tételét küldjük Neked. Célunk, hogy megkönnyítsük az utazást, altatást, kutyasétáltatást, kisbabád megnyugtatását és minden olyan tevékenységet, ahol együtt tudtok lenni. Termékeink gondos tervezésekor figyelembe vettük a kicsik és a szüleik igényeit is. Hisszük, hogy a babahordozás egyszerre lehet kényelmes és egyszerű.

 

 

Garancia: Beküldött Kendős rendelés

Hozott anyagból történő egyedi megrendelés esetén az egy év garancia a varrásokra, műanyag szerelékekre (csatok, stb) és az általunk biztosított textil részekre vonatkozik. A garancia ebben az esetben nem érvényesíthető a varrás mentén keletkező szálhibákra és sérülésekre (szálcsúszás, stb), valamint az általad küldött textil egyéb hibáira, sérüléseire.

Egyedi termék rendelése esetén elállási jog nem érvényesíthető, a 2014/45 Kormányrendelet, 29.paragrafusának 1/c bekezdése alapján.
Általános garanciális feltételekről itt olvashatsz még: Garancia