Barion Pixel
  >    >  Kiegészítők, alkatrészek, Sávoly kiegészítők  >  Pocakpárna babahordozóhoz

Pocakpárna babahordozóhoz

4 000 Ft

Elfogyott

Leírás

A RingaBaby „Pocakpárna babahordozóhoz” komfortosabbá teszi a hordozást, hiszen mintegy meghosszabbítja a derékpánt párnázott részét.

Csupán annyit kell tenned, hogy a csatot és a hevedert átfűzöd a Pocakpárna gumijain és nem kell attól félned, hogy a heveder bevág majd a hasadon.

  • Mérete körülbelül 10 cm x 30 cm, így más márkák babahordozóival is kompatibilis.
  • Anyaga 100 % oekotex standard pamut, a belső része a RingaBaby Babahordozók derékpántjából már jól ismert rugalmas és tartós anyag, mely kiválóan eloszlatja a nyomást.
  • Mosógépben tisztítható

Kérdés esetén keress minket elérhetőségeink bármelyikén.

Ha RingaBaby terméket választasz családodnak, kényelmet, biztonságot, figyelmet és a mindennapok egyszerűbbé tételét küldjük Neked. Célunk, hogy megkönnyítsük az utazást, altatást, kutyasétáltatást, kisbabád megnyugtatását és minden olyan tevékenységet, ahol együtt tudtok lenni. Termékeink gondos tervezésekor figyelembe vettük a kicsik és a szüleik igényeit is. Hisszük, hogy a babahordozás egyszerre lehet kényelmes és egyszerű.

Garancia

RINGABABY ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA
A babahordozó piacon egyedülálló módón 60 napos elégedettségi garanciát biztosítunk formázott babahordozóinkra.
Nem őrültünk, meg, csak ennyire hiszünk benne, hogy Te is elégedett leszel termékeinkkel. Ha valami miatt mégsem szeretnéd megtartani, csak írj nekünk és mi küldünk érte egy futárt. Még a visszapostázással sem kell foglalkoznod. Amennyiben a terméken a jogszabályban előírt módon használat nyomai nem látszanak, a teljes vételárat megtérítjük neked.
Kockázat nélkül vásárolhatsz tőlünk kisbabád és a család örömére.

1 ÉV GARANCIA A MINŐSÉGRE
Termékeinkre rendeltetésszerű használat mellett 12 hónap garanciát vállalunk.
A javítható hibákat javítjuk, nem javítható gyártási hibák esetén pedig a terméket kicseréljük. A hivatalosan vállalt garancia lejártával is számíthatsz ránk, vagy ha garanciaidőn belül nem rendeltetésszerű használat mellet bármi történne a tőlünk vásárolt termékkel, akkor is szívesen segítünk a problémák megoldásában.További információ: Garancia, csere, visszaküldés»

SEGÍTÜNK, HA SZÜKSÉGED VAN RÁNK
Nyugodt lehetsz, vásárlás után is állunk rendelkezésedre, ha a beállítással, használattal kapcsolatban kérdésed lesz. Képek vagy leírás alapján is nagy eséllyel meg tudjuk mondani, mit érdemes változtatnod, hogy a termék még kényelmesebb legyen. Kereshetsz minket elérhetőségeinken vagy a RingaBaby VIP Facebook csoportba is posztolhatsz. Összetartó csapat vagyunk, mi ringások, biztosan perceken belül lesz, aki jó tanácsot tud majd adni.