Barion Pixel
  >    >  Cipzáros vállszatyor, Táskák  >  Négyzet Mintás Dekoros Vállszatyor

Négyzet Mintás Dekoros Vállszatyor

5 500 Ft

Használhatod önállóan táska helyett, vagy a bevásárláshoz, játszótéri holmik cipeléséhez. Csak rajtad múlik. A cipzáros táskában rengeteg dolgot el tudsz vinni. A heveder fülei végigfutnak a táskán, így biztosítva a tartósságot nagy súlyú csomag esetén is.

  • Oeko-tex 100 minősítésű pamut sávoly alapanyag
  • Kiváló minőségű rövidáru
  • Premium designer dekorvászon

1 készleten

Leírás

Négyzet mintás dekorral díszített, cipzárral záródó pamut vállszatyor.
Készletről, akár már a kifizetés napján küldjük.

Garancia

RINGABABY ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA
A babahordozó piacon egyedülálló módón 60 napos elégedettségi garanciát biztosítunk formázott babahordozóinkra.
Nem őrültünk, meg, csak ennyire hiszünk benne, hogy Te is elégedett leszel termékeinkkel. Ha valami miatt mégsem szeretnéd megtartani, csak írj nekünk és mi küldünk érte egy futárt. Még a visszapostázással sem kell foglalkoznod. Amennyiben a terméken a jogszabályban előírt módon használat nyomai nem látszanak, a teljes vételárat megtérítjük neked.
Kockázat nélkül vásárolhatsz tőlünk kisbabád és a család örömére.

1 ÉV GARANCIA A MINŐSÉGRE
Termékeinkre rendeltetésszerű használat mellett 12 hónap garanciát vállalunk.
A javítható hibákat javítjuk, nem javítható gyártási hibák esetén pedig a terméket kicseréljük. A hivatalosan vállalt garancia lejártával is számíthatsz ránk, vagy ha garanciaidőn belül nem rendeltetésszerű használat mellet bármi történne a tőlünk vásárolt termékkel, akkor is szívesen segítünk a problémák megoldásában.További információ: Garancia, csere, visszaküldés»

SEGÍTÜNK, HA SZÜKSÉGED VAN RÁNK
Nyugodt lehetsz, vásárlás után is állunk rendelkezésedre, ha a beállítással, használattal kapcsolatban kérdésed lesz. Képek vagy leírás alapján is nagy eséllyel meg tudjuk mondani, mit érdemes változtatnod, hogy a termék még kényelmesebb legyen. Kereshetsz minket elérhetőségeinken vagy a RingaBaby VIP Facebook csoportba is posztolhatsz. Összetartó csapat vagyunk, mi ringások, biztosan perceken belül lesz, aki jó tanácsot tud majd adni.