Barion Pixel
  >    >  Könyv Kölcsönző  >  Miért fontos a babahordozás? – Dr. Rosie Knowles – KÖLCSÖNÖZHETŐ

Miért fontos a babahordozás? – Dr. Rosie Knowles – KÖLCSÖNÖZHETŐ

500 Ft

1 készleten

 Ft
Kategória:

Leírás

Gyermekeink hordozása – akár kendőben, akár más hordozóeszközben – meghatározó jelentőségű mind a babák, mind a szülők számára. A babahordozás ősi, bevált módszer: előnyei a hétköznapokban ma már époly nyilvánvalóak, mint kedvező hatásai a gyermekek érzelmi, intellektuális és mozgásfejlődésére.
A miért fontos a babahordozás? oldalain választ kapunk felmerülő kérdéseinkre:
– Miért hordozzunk?
– Hogyan hordozzunk?
– Milyen eszközben hordozzunk?
Dr. Knowles könnyed, barátságos stílusban ír a hordozás filozófiájáról, a legújabb kutatási eredményekről, és orvosként meggyőző bizonyítékokat tár elénk arról, miért is oly fontos a babahordozás a gyermekek, szüleik, a családok és az egész társadalom testi-lelki egészsége érdekében.

Dr. Rosie Knowles brit háziorvos, hordozási tanácsadó, két gyermek édesanyja. Szenvedélyesen hirdeti a testközeliség, a babahordozás és a szeretetteli kapcsolatok fontosságát a családi harmónia megteremtésében és megőrzésében. Méltán népszerű könyve végre magyarul is olvasható, sőt, a könyvet illusztráló fotókon egytől egyig magyar babák és szüleik szerepelnek!

Kiskereskedelmi ár: 2800 Ft

Kölcsönzési Feltételek

Kölcsönzési feltételek és tudnivalók

  • A kölcsönözni kívánt terméket a rendelés leadását követően 1-2 napon belül, a lehető leghamarabb eljuttatjuk Hozzád.
  • A kölcsönzési időt a csomag feladását követő első naptól számítjuk, a szállítási / átvételi nehézségekből adódó csúszás miatt felelősséget nem vállalunk.
  • A kölcsönzött termék visszaszállításának napját utólag nem áll módunkban módosítani, mert a csomagok visszaszállítását előre adminisztráljuk a szállítást végző partnerünknél.
  • A kölcsönzött termékért futárt küldünk a kölcsönzési idő lejártát követő első munkanapon. Kérjük a küldeményt és annak minden kiegészítőjét készítsd elő a futár számára, ugyanabba a dobozba csomagolva, amiben azt elküldtük Neked.
  • Amennyiben nem történik meg a termék visszaszolgáltatása, napi 500 Ft késedelmi díjat számítunk fel.
  • A kölcsönzött termék esetleges sérülése esetén a javítási költséget utólag számlázzunk kölcsönző félnek.
  • Az elveszített kiegészítők értékét utólag számlázzunk kölcsönző félnek.
  • A használhatatlanná vált / javíthatatlan termék kiskereskedelmi árát számlázzunk kölcsönző félnek és a terméket átadjuk Neki.

További kérdés esetén állunk rendelkezésedre ügyfélszolgálati elérhetőségeink bármelyikén.