Barion Pixel
  >    >  Kiegészítők, alkatrészek, RingaBaby kellékek  >  Mellkaspánt javító szett

Mellkaspánt javító szett

1 100 Ft

Elfogyott

Leírás

Ezzel az általunk elkészített mellkaspánt szettel bontás és varrás nélkül tudod kicserélni a RingaBaby Fubád vállpántjait összetartó mellkaspántot.
A szett részei: 2 darab nyitott T csúszka, 1 mellkaspánt, és az ezeket összetartó gumis végű hevederek.

Nincs más dolgod, mint eltávolítani a cserére szoruló mellkaspántot (ennek legegyszerűbb módja az eredeti T csúszkák eltörése) és felfűzni a javítószettet.
Figyelem, a csere némi kézügyességet igényel!

Amennyiben RingaBaby hordozód javításra szorul, mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot.
Műhelyünkön kívül történt minden varrással / vágással járó javítás a garancia azonnali elvesztésével jár és csökkentheti a hordozó minőségét.
Háztartási körülmények között ne készíts babahordozó eszközt, annak minősége alacsonyabb lehet az elvártnál, használata veszélyes lehet a hordozó személy és a hordozott gyermek számára.

Miért a YKK által készített csatokat, műanyag kellékeket használunk?
Mert ezen kiegészítők készítése során törekszenek a lehető legkisebb károsanyag kibocsátásra, gyártásaikat úgy tervezik meg, hogy ne hozzanak létre felesleges hulladékot. Termékeikben, ahol csak lehetséges, újrahasznosított műanyagot vagy növényi alapanyagot (organikus gyapot, melasz) használnak fel. Mi fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása során csökkentsük a környezeti terhelést, reméljük, hogy Te is szívesebben használod így hordozóinkat.