Barion Pixel
  >    >  Ajándéktárgyak, Fali díszek  >  Lenny Lamb Under The Leaves Fali Dísz

Lenny Lamb Under The Leaves Fali Dísz

4 500 Ft

1 készleten

Leírás

Lenny Lamb Under The Leaves Fali Dísz termékünk a babahordozó varrásához már túl kicsi scrap hulladék darabok újrahasznosításának köszönhetően készült.

RingaBaby termékek a hordozós korszak után is Veled maradnak.
A szép emlékek, a szívednek kedves kendők a hordozós-kor lezárultával is elkísérhetnek Téged.

Ez a 15 cm átmérőjű bambusz hímzőkeretbe foglalt scrap nemcsak éke a szobának, de segít, hogy a varrodánkban keletkező textil hulladék hasznos formában kerüljön felhasználásra.
Ha az aktuális választékban nem találtad meg, amit kerestél, érdeklődj ügyfélszolgálatunknál az elérhető újrafelhasználásra váró kendőkről.

 

Garancia

RINGABABY ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA
A babahordozó piacon egyedülálló módón 60 napos elégedettségi garanciát biztosítunk formázott babahordozóinkra.
Nem őrültünk, meg, csak ennyire hiszünk benne, hogy Te is elégedett leszel termékeinkkel. Ha valami miatt mégsem szeretnéd megtartani, csak írj nekünk és mi küldünk érte egy futárt. Még a visszapostázással sem kell foglalkoznod. Amennyiben a terméken a jogszabályban előírt módon használat nyomai nem látszanak, a teljes vételárat megtérítjük neked.
Kockázat nélkül vásárolhatsz tőlünk kisbabád és a család örömére.

1 ÉV GARANCIA A MINŐSÉGRE
Termékeinkre rendeltetésszerű használat mellett 12 hónap garanciát vállalunk.
A javítható hibákat javítjuk, nem javítható gyártási hibák esetén pedig a terméket kicseréljük. A hivatalosan vállalt garancia lejártával is számíthatsz ránk, vagy ha garanciaidőn belül nem rendeltetésszerű használat mellet bármi történne a tőlünk vásárolt termékkel, akkor is szívesen segítünk a problémák megoldásában.További információ: Garancia, csere, visszaküldés»

SEGÍTÜNK, HA SZÜKSÉGED VAN RÁNK
Nyugodt lehetsz, vásárlás után is állunk rendelkezésedre, ha a beállítással, használattal kapcsolatban kérdésed lesz. Képek vagy leírás alapján is nagy eséllyel meg tudjuk mondani, mit érdemes változtatnod, hogy a termék még kényelmesebb legyen. Kereshetsz minket elérhetőségeinken vagy a RingaBaby VIP Facebook csoportba is posztolhatsz. Összetartó csapat vagyunk, mi ringások, biztosan perceken belül lesz, aki jó tanácsot tud majd adni.