Barion Pixel
  >    >  Varrodai Szolgáltatások  >  Kétoldalas övtáska csatosítása

Kétoldalas övtáska csatosítása

3 500 Ft

 Ft
Quantity

Leírás

Az első RingaBaby kétoldalas övtáska 2014-ben készült, azóta megszámlálhatatlan darabot varrtunk! A legrégebbi darabok közül sokat még mindig használtok. Használunk.
Hiába dolgozunk a legkiválóbb alapanyagokkal, sajnos elkerülhetetlen, hogy a záródást biztosító tépőzár elöregedjen. Emiatt 2021-ben módosítottunk a terméken és a hordozóinkról már jól ismert YKK túracsattal oldottuk meg a záródást.
Ha szeretnéd új életre kelteni régi övtáksádat, küldd el nekünk és örömmel, reális áron, rövid határidő alatt csatosítjuk a terméket.

 

Amennyiben csomagot küldesz nekünk, mind a dobozon, mind a doboz belsejében jól látható módon tüntesd fel rendelésed számát! Címünket megtalálod az ÁSZF oldalon.

 

Garancia: Beküldött Kendős rendelés

Hozott anyagból történő egyedi megrendelés esetén az egy év garancia a varrásokra, műanyag szerelékekre (csatok, stb) és az általunk biztosított textil részekre vonatkozik. A garancia ebben az esetben nem érvényesíthető a varrás mentén keletkező szálhibákra és sérülésekre (szálcsúszás, stb), valamint az általad küldött textil egyéb hibáira, sérüléseire.

Egyedi termék rendelése esetén elállási jog nem érvényesíthető, a 2014/45 Kormányrendelet, 29.paragrafusának 1/c bekezdése alapján.
Általános garanciális feltételekről itt olvashatsz még: Garancia