Barion Pixel
  >    >  Varrodai Szolgáltatások  >  Kendő Karikásítás

Kendő Karikásítás

3 500 Ft

 Ft
Quantity

Leírás

Kendő karikásítás által új esélyt adhatsz nem használt hordozókendődnek.

A karikás kendő alkalmas elöl – és csípőn hordozásra. Villámgyorsan fel- és leköthető és már újszülött kortól megfelelő, univerzális eszköz.
A varratáshoz körülbelül 210- 230 cm (21-23 egység) kendőanyagra és egy pár babahordzásra kifejlesztett karikára van szükség. Ebben az esetben az elkészült kendő hossza a rövidebb oldalon mérve körülbelül 180-210 cm.

Ezeket megvásárolhatod webshopunkban, vagy egyszerűen küldd el karikáidat és / vagy kendődet műhelyünkbe!

 

 

Amennyiben csomagot küldesz nekünk, mind a dobozon, mind a doboz belsejében jól látható módon tüntesd fel rendelésed számát! Címünket megtalálod az ÁSZF oldalon.

 

Garancia: Beküldött Kendős rendelés

Hozott anyagból történő egyedi megrendelés esetén az egy év garancia a varrásokra, műanyag szerelékekre (csatok, stb) és az általunk biztosított textil részekre vonatkozik. A garancia ebben az esetben nem érvényesíthető a varrás mentén keletkező szálhibákra és sérülésekre (szálcsúszás, stb), valamint az általad küldött textil egyéb hibáira, sérüléseire.

Egyedi termék rendelése esetén elállási jog nem érvényesíthető, a 2014/45 Kormányrendelet, 29.paragrafusának 1/c bekezdése alapján.
Általános garanciális feltételekről itt olvashatsz még: Garancia