Barion Pixel
  >    >  Könyv Kölcsönző  >  Jógabiblia – Christina Brown – KÖLCSÖNÖZHETŐ

Jógabiblia – Christina Brown – KÖLCSÖNÖZHETŐ

500 Ft

1 készleten

 Ft
Kategória:

Leírás

A jóga a test hajlékonyságán kívül spirituális táplálékot is kínál követői számára. A szerző a jóga legjelentősebb irányzataiból válogatta összea könyvében bemutatott 170 testtartást.

A jóga fizikai és mentális aspektusait átfogó módon bemutató kötet mind kezdőknek, mind haladóknak hasznos útmutatóul szolgál, és segítségünkre van abban, hogy mindannyian megtaláljuk a céljainknak és a képességeinknek leginkább megfelelő gyakorlatokat.

Christina Brown a természetes élet filozófiáját vallja, Jógaoktatóként jelentős pályafutást tudhat maga mögött, tanulmányait nemzetközileg elismert jógaközpontokban folytatta. Jelenleg is jógát tanít, illetve természetgyógyászként praktizál. Az ausztráliai Sydneyben működő Yoga Source nevű jógaiskola vezetője, ahol az ájurvéda és az öregedést lassító jóga témaköreiben tart műhelygyakorlatokat. Ez a negyedik könyve.

Kiskereskedelmi ár: 3 699 Ft

Kölcsönzési Feltételek

Kölcsönzési feltételek és tudnivalók

  • A kölcsönözni kívánt terméket a rendelés leadását követően 1-2 napon belül, a lehető leghamarabb eljuttatjuk Hozzád.
  • A kölcsönzési időt a csomag feladását követő első naptól számítjuk, a szállítási / átvételi nehézségekből adódó csúszás miatt felelősséget nem vállalunk.
  • A kölcsönzött termék visszaszállításának napját utólag nem áll módunkban módosítani, mert a csomagok visszaszállítását előre adminisztráljuk a szállítást végző partnerünknél.
  • A kölcsönzött termékért futárt küldünk a kölcsönzési idő lejártát követő első munkanapon. Kérjük a küldeményt és annak minden kiegészítőjét készítsd elő a futár számára, ugyanabba a dobozba csomagolva, amiben azt elküldtük Neked.
  • Amennyiben nem történik meg a termék visszaszolgáltatása, napi 500 Ft késedelmi díjat számítunk fel.
  • A kölcsönzött termék esetleges sérülése esetén a javítási költséget utólag számlázzunk kölcsönző félnek.
  • Az elveszített kiegészítők értékét utólag számlázzunk kölcsönző félnek.
  • A használhatatlanná vált / javíthatatlan termék kiskereskedelmi árát számlázzunk kölcsönző félnek és a terméket átadjuk Neki.

További kérdés esetén állunk rendelkezésedre ügyfélszolgálati elérhetőségeink bármelyikén.