Barion Pixel
  >    >  Ajándéktárgyak, Textil szatyor, tárolózsák  >  Halloween Essentials Hevederfüles Szatyor Totebag

Halloween Essentials Hevederfüles Szatyor Totebag

2 500 Ft

Elfogyott

Leírás

Mindkét oldalon digitálisan nyomtatott Halloween Essentials mintával díszített hevederfüles totebag.

  • Mérete körülbelül 37 cm (széles) x 41 cm (magas).
  • Strapabíró heveder füleinek és erősített varratainak köszönhetően nemcsak szép, de tartós is.
  • Füleinek hossza 75 cm.
  • A szatyor nyomat nélküli oldala fehér.

Nem tudod hova tenni használaton kívüli hordozódat? Szeretnéd rendezetten, esztétikusan tárolni otthon, a babakocsiban vagy utazás során?
Már nem hordoztok, de örülnél egy hurcis szuvenírnek?
A RingaBaby Hevederfüles Szatyrot Neked találtuk ki!

Anyaga 100% PES Oeko-tex minősítéssel.

 

Ha RingaBaby terméket választasz családodnak, kényelmet, biztonságot, figyelmet és a mindennapok egyszerűbbé tételét küldjük Neked.
Célunk, hogy megkönnyítsük az utazást, altatást, kutyasétáltatást, kisbabád megnyugtatását és minden olyan tevékenységet, ahol együtt tudtok lenni. Termékeink gondos tervezésekor figyelembe vettük a kicsik és a szüleik igényeit is.
Hisszük, hogy az élet szülőként is lehet kényelmes és egyszerű.

 

A Halloween Essentials kollekció darabjai kizárólag 2022. október 3, hétfő és 2022. október 23, vasárnap között érhetőek el a RingaBaby a webshopban .
Az első csomagokat 2022.október 20-án, csütörtökön adjuk át a GLS-nek, az utolsókat pedig Halloweenig (október 31. ) juttatjuk el Nektek.

Garancia

RINGABABY ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA
A babahordozó piacon egyedülálló módón 60 napos elégedettségi garanciát biztosítunk formázott babahordozóinkra.
Nem őrültünk, meg, csak ennyire hiszünk benne, hogy Te is elégedett leszel termékeinkkel. Ha valami miatt mégsem szeretnéd megtartani, csak írj nekünk és mi küldünk érte egy futárt. Még a visszapostázással sem kell foglalkoznod. Amennyiben a terméken a jogszabályban előírt módon használat nyomai nem látszanak, a teljes vételárat megtérítjük neked.
Kockázat nélkül vásárolhatsz tőlünk kisbabád és a család örömére.

1 ÉV GARANCIA A MINŐSÉGRE
Termékeinkre rendeltetésszerű használat mellett 12 hónap garanciát vállalunk.
A javítható hibákat javítjuk, nem javítható gyártási hibák esetén pedig a terméket kicseréljük. A hivatalosan vállalt garancia lejártával is számíthatsz ránk, vagy ha garanciaidőn belül nem rendeltetésszerű használat mellet bármi történne a tőlünk vásárolt termékkel, akkor is szívesen segítünk a problémák megoldásában.További információ: Garancia, csere, visszaküldés»

SEGÍTÜNK, HA SZÜKSÉGED VAN RÁNK
Nyugodt lehetsz, vásárlás után is állunk rendelkezésedre, ha a beállítással, használattal kapcsolatban kérdésed lesz. Képek vagy leírás alapján is nagy eséllyel meg tudjuk mondani, mit érdemes változtatnod, hogy a termék még kényelmesebb legyen. Kereshetsz minket elérhetőségeinken vagy a RingaBaby VIP Facebook csoportba is posztolhatsz. Összetartó csapat vagyunk, mi ringások, biztosan perceken belül lesz, aki jó tanácsot tud majd adni.