Barion Pixel
  >    >  Ajándéktárgyak, Fürdőponchó  >  Halloween Essentials Fürdőponchó (Strandponchó)

Halloween Essentials Fürdőponchó (Strandponchó)

7 000 Ft

Quantity

Leírás

Egyedi, praktikus, mutatós és, ami a legfontosabb: belül elképzelhetetlenül puha, bolyhos fürdőponchó.

  • A termék külső oldala élénk színű Halloween mintával díszítve, belső fele puha, bolyhos fehér színű.
  • Easy care termék, mosógépben mosható.
  • Válltól vállig körülbelül 80 cm széles, válltól „földig” körülbelül 50 cm magas, körülbelül 104 ruhaméretig használható.

Válassz Te is RingaBaby termékeket a hordozós korszak után is, mert a szép emlékek, a szívednek kedves kendők és Ringa a hordozós-kor lezárultával is elkísérnek Téged. 

Ha RingaBaby babahordozót választasz családodnak, kényelmet, biztonságot, figyelmet és a mindennapok egyszerűbbé tételét küldjük Neked. Célunk, hogy megkönnyítsük az utazást, altatást, kutyasétáltatást, kisbabád megnyugtatását és minden olyan tevékenységet, ahol együtt tudtok lenni. Termékeink gondos tervezésekor figyelembe vettük a kicsik és a szüleik igényeit is.

 Hisszük, hogy az élet szülőként is lehet kényelmes és egyszerű.

Garancia

RINGABABY ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA
A babahordozó piacon egyedülálló módón 60 napos elégedettségi garanciát biztosítunk formázott babahordozóinkra.
Nem őrültünk, meg, csak ennyire hiszünk benne, hogy Te is elégedett leszel termékeinkkel. Ha valami miatt mégsem szeretnéd megtartani, csak írj nekünk és mi küldünk érte egy futárt. Még a visszapostázással sem kell foglalkoznod. Amennyiben a terméken a jogszabályban előírt módon használat nyomai nem látszanak, a teljes vételárat megtérítjük neked.
Kockázat nélkül vásárolhatsz tőlünk kisbabád és a család örömére.

1 ÉV GARANCIA A MINŐSÉGRE
Termékeinkre rendeltetésszerű használat mellett 12 hónap garanciát vállalunk.
A javítható hibákat javítjuk, nem javítható gyártási hibák esetén pedig a terméket kicseréljük. A hivatalosan vállalt garancia lejártával is számíthatsz ránk, vagy ha garanciaidőn belül nem rendeltetésszerű használat mellet bármi történne a tőlünk vásárolt termékkel, akkor is szívesen segítünk a problémák megoldásában.További információ: Garancia, csere, visszaküldés»

SEGÍTÜNK, HA SZÜKSÉGED VAN RÁNK
Nyugodt lehetsz, vásárlás után is állunk rendelkezésedre, ha a beállítással, használattal kapcsolatban kérdésed lesz. Képek vagy leírás alapján is nagy eséllyel meg tudjuk mondani, mit érdemes változtatnod, hogy a termék még kényelmesebb legyen. Kereshetsz minket elérhetőségeinken vagy a RingaBaby VIP Facebook csoportba is posztolhatsz. Összetartó csapat vagyunk, mi ringások, biztosan perceken belül lesz, aki jó tanácsot tud majd adni.