Barion Pixel
  >  kendő   >  Oscha Slings viszonteladók lettünk
Oscha Slings

Oscha Slings viszonteladók lettünk

Oscha Slings viszonteladó partnerek lettünk! Alig hisszük el!

Végtelenül boldogok vagyunk, hogy ilyen sokan velünk örültök 2021. január elején létrejött Oscha Slings viszonteladói szerződésünknek.

A hír bejelentése után rengeteg kérdést kaptunk ebben a témában, ezért összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.

2021 január 1 óta sajnos minden, az Egyesült Királyságból érkező csomag, így az Oscha termékei is mindenki számára VÁM kötelesek. Emiatt a honlapunkon elérhető kiskereskedelmi árak kicsit magasabbak, mint a gyártó hivatalos honlapján feltüntetett alap árak, de igyekszünk azokat a lehető legalacsonyabban, lehetőség szerint magánszemélyként vámkezelt árak alatt tartani.

A gyártó honlapján a kiskereskedelmi és a nagykereskedelmi partnerek számára eltérő ütemben és mértékben történik az árak csökkentése. Emiatt a kiskereskedelmi vásárlók számára elérhető akciók (általában) a mi árainkat nem csökkentik, honlapunkon ár csökkenés a gyártó által meghirdetett akciók hatására nem történik.

Viszont van hazai kendő készlet, amit villámgyorsan, vámkezelés nélkül, néhány napon várakozás után szállít a futár. Emellett folyamatosan készülnek a formázott hordozók is.
Természetesen voltak/ vannak / lesznek hazai akciók.

Naprakész készlet – és ár információkért érdemes ellátogatni webshopunkra, kérdés esetén ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésre.