Barion Pixel
  >  Garancia, csere, visszaküldés

Garancia

Termékeinkre rendeltetésszerű használat mellett 12 hónap garanciát vállalunk.
A javítható hibákat a garanciálisan javítjuk, nem javítható gyártási hibák esetén a terméket kicseréljük. Amennyiben sem javítani, sem cserélni nem tudjuk a terméket, úgy a vevő választhat árleszállítást vagy élhet elállási jogával. A garancia kizárólag a rendeltetésszerűen használt és gyártási hibás termékekre érvényes. Egyéb probléma esetén is készséggel állunk rendelkezésedre, azonban ez esetben a javítás költségét neked kell fizetned.

Csere

Tisztában vagyunk vele, hogy internetes vásárlás esetén nehéz a megfelelő méret és minta/szín kiválasztása. Amennyiben élőben nem nyeri el tetszésedet a kiválasztott termék vagy nem megfelelő méretet rendeltél, a még nem használt RingaBaby terméket a vásárlástól számított 14 napon belül díjmentesen kicseréljük, valamint vállaljuk az oda-vissza szállítás költségét is. Így garantálva neked a kockázatmentes vásárlást.

Hogyan működik a csere? 
A vásárlástól számított 14 napon belül jelezd felénk a Kapcsolat menüpont alatt található módok egyikén csere iránti szándékodat, ezt követően egyeztetünk csere menetéről és a választott termékről. Fontos, hogy cserét kizárólag nem használt termék esetén áll módunkban végrehajtani. Árkülönbözet esetén lehetőség van ráfizetésre, illetve visszafizetésre is.

Visszaküldés, elállás

Kiemelten fontos számunkra, hogy elégedett legyél termékeinkkel!
 Ha nem vagy 100%-osan elégedett, a vásárlástól számított 14 napon belül visszavesszük a megrendelt terméket. Nincs szükség indoklásra csupán arra, hogy visszaküldési szándékodat jelezd felénk a megadott határidőn belül a Kapcsolat oldalon található módok egyikén.

 Formázott babahordozók esetében a törvényben biztosított 14 napos elállási lehetőséget 60 napra bővítjük!


Amennyiben szeretnél élni elállási jogoddal, kérjük, hogy a termék kézhezvételétól számított 14 (vagy 60) napon belül juttasd el hozzánk kitöltött elállási nyilatkozatod.

Egyedi termék rendelése esetén elállási jog nem érvényesíthető, a 2014/45 Kormányrendelet, 29.paragrafusának 1/c bekezdése alapján.