Barion Pixel
  >  Garancia, csere, visszaküldés

Garancia
Termékeinkre rendeltetésszerű használat mellett 12 hónap garanciát vállalunk.
A javítható hibákat a garanciálisan javítjuk, nem javítható gyártási hibák esetén a terméket kicseréljük. Amennyiben sem javítani, sem cserélni nem tudjuk a terméket, úgy a vevő választhat árleszállítást vagy élhet elállási jogával. A garancia kizárólag a rendeltetésszerűen használt és gyártási hibás termékekre érvényes. Egyéb probléma esetén is készséggel állunk rendelkezésedre, azonban ez esetben a javítás költségét neked kell fizetned.

Csere
Tisztában vagyunk vele, hogy internetes vásárlás esetén főleg nehéz a megfelelő méret és minta/szín kiválasztása. Amennyiben élőben mégsem nyeri el tetszésedet a kiválasztott hordozó vagy nem megfelelő méretet rendeltél, a még nem használt RINGA terméket a vásárlástól számított 14 napon belül díjmentesen kicseréljük, valamint vállaljuk az oda-vissza szállítás költségét is. Így garantálva neked a kockázatmentes vásárlást.

Hogyan működik a csere?

A vásárlástól számított 14 napon belül jelezd felénk a Kapcsolat menüpont alatt található módok egyikén csere iránti szándékodat, ezt követően egyeztetünk csere menetéről és a választott termékről. Fontos, hogy cserét kizárólag nem használt termék esetén áll módunkban végrehajtani. Árkülönbözet esetén lehetőség van ráfizetésre, illetve visszafizetésre is.

Visszaküldés, elállás
Kiemelten fontos számunkra, hogy elégedett legyél termékeinkkel. Ha nem vagy 100%-osan elégedett termékünkkel, mi visszavesszük azt, a vásárlástól számított 14 napon belül. Nincs szükség indoklásra csupán arra, hogy visszaküldési szándékodat jelezd felénk a megadott határidőn belül a Kapcsolat oldalon található módok egyikén.
Kizárólag olyan termékeket tudunk visszavásárolni, melyeken a használat nyomai nem látszanak, fontos, hogy ugyan abban az állapotban legyen, mint amiben a vásárláskor volt, az eredeti dobozban, csomagolásban.
A beérkezett csomagot megvizsgáljuk, s ha a termék valóban nem lett használva, új állapotban van, a termék vételárát 10 munkanapon belül visszautaljuk neked az általad megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási (postázási) költségekre, valamint a termék visszajuttatásának költségére.
Amennyiben szeretnél élni elállási jogoddal, kérjük, hogy a termék kézhezvételétól számított 14 napon belül juttasd el hozzánk kitöltött elállási nyilatkozatod.

Egyedi megrendelésre készített termékek esetén nincs lehetőség elállásra, visszaküldésre.