Barion Pixel
  >  Fizetés, szállítás

Szállítás

A RingaBaby babahordozók webshopban megrendelhető termékeket GLS  futárral szállítjuk ki az általad megadott szállítási címre. Ez a cím lehet a munkahelyed vagy otthonod, de mindenképpen egy olyan címet adj meg, ahol biztosan megtalál téged vagy megbízottadat a Futárunk. Házhozszállítás mellett lehetőséged van GLS csomagponton is átvenni csomagodat. Itt tudod megnézni a GLS csomagpontokat.

Amennyiben csomagszámra van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot.
A szállítás kapcsán felmerülő kérdések esetén kérünk, hívd a szerződött logisztikai partnerünket, a GLS futárszolgálatot, ahol a nyomkövetési kód segítségével pontos információt kaphatsz.

 • Szállítási költségek Magyarország közigazgatási határain belül:
 1. Házhozszállítás, előre történő fizetés esetén: 2000 Ft
 2. GLS csomagpont, előre történő fizetés esetén: 1600 Ft
 3. Házhozszállítás, utánvétel esetén: 2500 Ft
 4. GLS csomagpont, utánvétel esetén: 2100 Ft
 5. Személyes átvétel Kulcson: ingyenes. (Az átvétel előtt időpont egyeztetés szükséges)
 6. Ingyenes kiszállítás (GLS): megadott értékhatár vagy kuponkód használata esetén aktiválódó szállítási opció. Kérjük, minden esetben válaszd ki az ingyenes szállítás opciót!
 7. Meglévő rendelésemmel együtt: Amennyiben van másik, feladásra váró csomagod, új rendelésed kiszállítását akár azzal együtt is kérheted. Így csak 1 szállítási költség fizetendő. Figyelem, ez esetben az első rendelés feladásának ideje növekedhet.

  Belföldi címre történő kiszállítás esetén 45’000 Ft feletti áruérték esetén a szállítási költséget átvállaljuk. Kérjük, válaszd az összeghatár átlépésekor aktiválódó ingyenes szállítás opciót.
 • Külföldi címre: 4500 Ft (külföldi címre utánvétellel sajnos nem tudunk csomagot küldeni)

Házhozszállítás elérhető Magyarország egész területén és a következő országokban: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Románia, Szlovákia, Szlovénia

Fizetés

Banki átutalás:
A visszaigazoló e-mailben elküldött bankszámlára akár azonnal elküldheted az összeget.
Amennyiben ez nem történik meg, emailben néhány napon belül a megrendelt termék, termékek számláját, melyen megtalálsz minden szükséges adatot az utaláshoz.
Csomagodat az utalás beérkezését követően adjuk át a futárszolgálatnak.

PAYLike:
Biztonságos, online bankkártyás fizetés a PAYLike rendszerén keresztül, akár regisztráció nélkül is!
Amennyiben a megrendelt és készleten található termék átvételére személyesen kerül sor (címünk 2458, Kulcs, Fecske u 13.),  a vételár készpénzben vagy bankkártyával is kiegyenlíthető.

Utánvétel:
Fizetés átvételkor a futárnak készpénzben vagy bankkártyával lehetséges. Egyedi termék rendelése esetén a végösszeg 50%-a előleg formájában fizetendő.