Barion Pixel
  >  babahordozás   >  Babahordozó kapucni és lapcsuklya kisokos

Babahordozó kapucni és lapcsuklya kisokos

Babahordozó eszközeinket alap esetben fixen bevarrt lapcsuklya megoldással készítjük, de természetesen egyedi hurci rendelése esetén további extra opciók is elérhetőek.

Yaro Basket Fire GradA lapcsuklya a babahordozó le – és felhajtható része, a termékfotókon a baba hátán látható. Funkcióját tekintve az alvó baba hátracsukló buksiját hivatott megtámasztani.
Extra hosszú zsinórjának köszönhetően könnyen elérhető és átemelhető a baba fején, rögzítésére a vállpánton található kampók szolgálnak.
A lapcsuklya mintája a gondos szabásnak és a pontos varrásnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a body mintájára.

  • Feltekerhető lapcsuklya: 3 darab kendő anyagból varrt pánt segítségével a body felső részéhez rögzíthető a nem használt, feltekert csuklya.
  • Lecsatolható lapcsuklya: A lapcsuklya 3 patent segítségével rögzül a hordozó felső részéhez. Amikor nincs rá szükség, a csuklya eltávolítható a hordozóról.
  • Lecsatolható és feltekerhető lapcsuklya: a csuklya patenttal rögzül a hordozótest felső részén. Lecsatolható, de van rajta 3 pánt is, melyekkel a feltekert állapotban történő rögzítésre is van mód.

 

Lapcsuklya helyett akár kapucnival is megrendelheted babahordozódat.

A RingaBaby hurcikra készülő kapucnik megjelenésükben azonosak a felsőruházati cikkeken láthatóakkal. Emiatt sokkal inkább használhatóak búvóhelyként, mint az alvó baba fejének megtámasztására.

A kapucni mintája a hordozó mintájának folytatása, felhajtott állapotban.

  • Feltekerhető kapucni: 3 darab kendő anyagból varrt pánt segítségével a body felső részéhez rögzíthető a nem használt, feltekert csuklya.
  • Lecsatolható kapucni: A kapucni 3 patent segítségével rögzül a hordozó felső részéhez. Amikor nincs rá szükség eltávolítható a hordozóról.
  • Lecsatolható és feltekerhető kapucni: a patenttal rögzített kapucni a hordozótest felső részéről lecsatolható, de van rajta 3 pánt is, melyekkel a feltekert állapotban történő rögzítésre is van mód.
  • Cicafül, macifül és nyuszifül: a fülecske belső részét a hordozó színével harmonizáló pihe-puha anyaggal béleljük. Ezeketsuklya formájából adódan csak kapucnira tudjuk rögzíteni, lapcsuklya esetén nem kérhetőek.

Kendős termékeink lapcsuklyája, kapucnija nem bélelt, a kendő “másik oldala” látható. Designer textillel díszített hordozóink esetében a fonák oldalt a babahordozón használt sávollyal fedjük el.