Barion Pixel
  >  Babahordozóink népszerűségének titkai

Pontosan állítható méret

A RingaBaby babahordozók magassága és szélessége is fokozatosan állítható, tökéletesen a baba méretére igazítható, így ideális módon, térdhajlattól térdhajlatig képes támasztani babádat akár a hordozós kor végéig.

Megbízható

Kizárólag babarát anyagokból (Öeko-Tex 100 minősítésű textilekből és babahordozó kendőkből) dolgozunk, alapanyagaink nem tartalmaznak egészségre káros anyagot.

Kényelmes

A gondos tervezésnek és minőségi anyaghasználatnak köszönhetően hordozóink nem csupán a babák számára biztosítják a kényelmet és ideális tartást, hanem a szülők is komfortosan érzik magukat babahordozás során.

Professzionális

A babahordozók kifejlesztésében és tökéletesítésében hordozási tanácsadókkal, babahordozó klubokkal és hordozásban jártas anyukákkal is együttműködtünk. Alapanyagaink, termékeink átgondoltsága, készítésének minősége egyaránt professzionális.

Hordozós kor végéig

A RingaBaby babahordozókat úgy alakítottuk ki, hogy hordozós kor végéig megfelelően a baba méretére lehessen őket igazítani. A minőségi bélésanyagoknak köszönhetően nagy súlyú babákkal is kényelmesen használhatók

Egyedi és kisszériás

A RingaBaby babahordozókat manufakturális jelleggel készítjük. A RingaBaby hordozóknak egyéniségük, lelkük van, amit a gondos odafigyeléssel választott anyagoknak és a szerető kezeknek köszönhetnek.

Válassz babahordozót készletünkből

Loading...
Sale
35 000 Ft
Oscha Rivendell™ Aduial
91 870 Ft
Yaro Roses
47 800 Ft
Sold Little Frog Dark Lazurite
51 050 Ft
Kenhuru Sova Frozen
64 050 Ft
54 170 Ft
44 900 Ft
Kuukivi Day and Night
44 900 Ft
day and
44 900 Ft
Fidella Rock'n Rolla Blue
44 900 Ft
40 900 Ft
44 900 Ft