Barion Pixel
  >  Babahordozóink népszerűségének titkai

Pontosan állítható méret

A RingaBaby babahordozók magassága és szélessége is fokozatosan állítható, tökéletesen a baba méretére igazítható, így ideális módon, térdhajlattól térdhajlatig képes támasztani babádat akár a hordozós kor végéig.

Megbízható

Kizárólag babarát anyagokból (Öeko-Tex 100 minősítésű textilekből és babahordozó kendőkből) dolgozunk, alapanyagaink nem tartalmaznak egészségre káros anyagot.

Kényelmes

A gondos tervezésnek és minőségi anyaghasználatnak köszönhetően hordozóink nem csupán a babák számára biztosítják a kényelmet és ideális tartást, hanem a szülők is komfortosan érzik magukat babahordozás során.

Professzionális

A babahordozók kifejlesztésében és tökéletesítésében hordozási tanácsadókkal, babahordozó klubokkal és hordozásban jártas anyukákkal is együttműködtünk. Alapanyagaink, termékeink átgondoltsága, készítésének minősége egyaránt professzionális.

Hordozós kor végéig

A RingaBaby babahordozókat úgy alakítottuk ki, hogy hordozós kor végéig megfelelően a baba méretére lehessen őket igazítani. A minőségi bélésanyagoknak köszönhetően nagy súlyú babákkal is kényelmesen használhatók

Egyedi és kisszériás

A RingaBaby babahordozókat manufakturális jelleggel készítjük. A RingaBaby hordozóknak egyéniségük, lelkük van, amit a gondos odafigyeléssel választott anyagoknak és a szerető kezeknek köszönhetnek.

Válassz babahordozót készletünkből

Loading...
42 900 Ft
42 900 Ft
63 000 Ft
61 500 Ft
Sale Sold Csatos hordozó
29 925 Ft
53 770 Ft
Sold
45 385 Ft
zold csatos hordozo
40 900 Ft
zold csatos hordozo
45 500 Ft
babahordozoó
45 500 Ft
40 900 Ft
zold csatos hordozo
47 900 Ft