Barion Pixel
  >  babahordozás   >  Van lehetőség egyedi kendős babahordozó megrendelésére?

Van lehetőség egyedi kendős babahordozó megrendelésére?

Van lehetőség egyedi kendős babahordozó megrendelésére? Ha igen, hol és hogyan tudok rendelni? Mennyibe fog kerülni a termék?

Ezek a manapság leggyakrabban ismételt kérdések, melyekkel a RingaBaby ügyfélszolgálaton találkozunk.

Ha olvasod blog bejegyzéseinket, vagy csak átfutottad a RÓLUNK oldalt honlapunkon, nem lesz meglepő az információ: termékeinket a több gyermekes nagycsaládok (olykor nem egyszerű) életét élve, de még annál is nagyobb szeretettel, manufakturális jelleggel alkotjuk.

A nyári szünet számunkra (is) sűrű. Az intézményekből kiszabadul gyerekeinket nemcsak életben tartani szeretnénk, hanem élményekben és szeretetben gazdag nyarat szánunk Nekik. Ez azt is jelenti, hogy a nyári időszakban egy picivel kevesebb idő jut a munkára.

 

Emellett az is igen fontos szempont, hogy nagyon szeretnénk a várakozási időt reális szinten tartani.

 

  • Sávoly és designer babahordozóink egy részét megvarrva, míg másik részüket kiszabva, varrrásra előkészítve raktározzuk és rendelés esetén varrjuk meg. Ezen termékek esetében a honlapon közzétett 1-5 munkanapos szállítási idővel nem szokott probléma adódni.
  • Egyedi ruházati termékeink, egyedi táskáink is viszonylag „gyorsan” készülnek el. Ezeknél a termékeknél sem jellemző, hogy az termékleírásban és az ÁSZF-ben vállalt maximum körülbelül 3-4 hetes vállalási határidőn túl kerülnének gyártásiba.
  • Az egyedi kendős babahordozó egészen más kategóriába esik! Egy egyedi hurci elkészítés (szabási és varrási időt tekintve), a termék bonyolultságától függően 2-4 simple sávoly Fubával azonos időt vesz igénybe. Ennek ismeretében nem meglepő, hogy a vállalási határidő tartása nem egyszerű.

Mivel nem szerettük volna a 2022-es nyarunkat sem be nem tartott ígéretek hajszolásával, sem túlzásba vitt éjszakai munkaórák alatt meggörnyedve tölteni, az egyedi termékek 2022. májusának elején lekerültek a shopból.

Örömhír minden érdeklődőnek, hogy terveink szerint 2022. augusztusában (feltehetően korlátozott mennyiségben) ismét lesz lehetőség  egyedi kendős babahordozó rendelésére.

A termékek megrendelésére (azok visszaállítása után) a webshopban van lehetőség, az egyedi termékek között.

A rendelés csak egy cseppet bonyolultabb, mint készletről vásárolni:

Nincs más dolgod, mint a termék megtekintésekor elérhetőformula segítségével összeállítani a terméket:

  1. Tudasd velünk, hogy beküldött, vagy tőlünk megvásárolt kendőből varratnál-e.
  2. Határozd meg, hogyan álljon a kendő mintája.
  3. Válaszd ki a sávoly színét.
  4. Ha nálunk vásárolt textilből szeretnél varratni, vásárold meg a scrapet is (10 cm-es egységenként tudod a kosárba helyezni). Ha beküldött kendőből varratnál, egyszerűen küldd el a címünkre a gyártásra szánt kendő anyagot (a csomagolásra mindenképpen írd fel rendelésed sorszámát)

 

Mivel az egyedi hurci árát nagyban befolyásolja a kiválasztott scrap ára és a kiszemelt termék gyártásához szükséges kendőanyag mennyisége, a „mennyibe kerül egy egyedi kendős babahordozó” kérdésre minden esetben kérdéssel válaszolunk. Ha már tudod, hogy milyen hordozót szeretnél és melyik kendő tetszik Neked, természetesen örömmel kiszámoljuk helyetted a gyártási költséget. 🙂