Barion Pixel
  >  babahordozás   >  Top 3 babahordozással kapcsolatos Facebook csoport (+2 bónusz)

Top 3 babahordozással kapcsolatos Facebook csoport (+2 bónusz)

Anyaként valószínűleg te is érezted már magad elszigetelve a világtól, a felnőttek világától. Gyakran bezárva érezzük magunkat a négy fal közé, nyomjuk a napi rutint végeláthatatlan. Ebben a mentálisan és fizikailag is fáradt időszakban kiemelten fontos, hogy amennyire lehetőségünk engedi, kapcsolódjunk másokhoz, „sorstársakhoz”, akikkel meg tudjuk beszélni ügyes-bajos dolgainkat. Erre kiváló platform a facebook, hiszen éjjel-nappal rendelkezésre áll. Fontosnak tartom, hogy romboló, negatív hangvételű oldalakkal, csoportokkal ne foglalkozzunk, hiszen ebben az időszakban még inkább sérülékenyek vagyunk.

Babahordozó, babahordozás témában is rengeteg hazai és külföldi csoport létezik. Ebben a blogposztban most csak a top 3 csoportot mutatom meg, de ha belépsz legalább egybe, onnantól valószínűleg nálad sem lesz megállás, míg 10-20-30 hurcis csoportban nem leszel tag. 🙂
A lista természetesen szubjektív. 🙂

Az adott csoportok linkjét a címre kattintva találod.

Babahordozás – kérdések és válaszok

A legnagyobb hazai babahordozással kapcsolatos kérdezős csoport, 25ezer tagja van. Ha bármi kérdésed lenne a babahordozásról, babahordozókról, babahordozó márkákról, ebben a csoportban érdemes feltenned. Tapasztalt anyukák és babahordozási tanácsadók lesznek segítségedre. Fontos azonban a válaszok súlyozásakor figyelembe venni azt, hogy ki írta az adott kommentet és többnyire érdemes inkább a tapasztalt babahordozási tanácsadók véleményére adni.

így hordozlak

Nagyon kedves, üdítő csoport. Babahordozással kapcsolatos élményeket, emlékeket, képeket lehet megosztani. Sokszor megható, vicces vagy éppen aranyos sztorikat lehet itt találni. Szuper közösség, ahol Te is bátran megoszthatod babahordozós képeidet.

Hordozz és jótékonykodj!

A csoport leírása a következőképpen kezdődik:
„Ez a csoport azért jött létre, hogy időszakonként egy közösen választott jótékony célra gyűjtsünk tudásalapú játék keretében. ”
Egy-egy jó cél érdekében magánszemélyek és cégek felajánlásáért lehet játszani, amivel támogatni lehet az éppen aktuálisan kiválasztott szervezetet, célt.

+ 2 saját babahordozós csoport 🙂
Ha már szubjektív listáról van szó, nem hagyhatom ki a RINGA 2 saját csoportját sem. 🙂

RINGA babahordozók

Büszke vagyok rá, hogy a hazai márkaspecifikus csoportok közül a RINGA babahordozók csoport a legnépesebb. 🙂 Ha többet szeretnél megtudni a termékeinkről, vagy úgy általában a babahordozásról, érdemes csatlakoznod Neked is.

RINGA babahordozók és egyéb ringaságok adás-vétele

Márkaspecifikus eladós csoport, ahol használt RINGA babahordozókat, övtáskákat és egyéb termékeket lehet vásárolni. Ha nem feltétlen új terméket szeretnél, érdemes itt is szétnézned. 🙂

Általános érvényű tanács, hogy minden egyes új csoportba való belépés után egyből érdemes elolvasni a csoport szabályzatát, ami legtöbbször rögzített posztként jelenik meg. Asztali gép használatakor ez a legelső bejegyzés, mobil eszközökön pedig a hírfolyam tetején „Rögzített bejegyzés megtekintése” linkre kattintva érhető el. Természetesen nem csak elolvasni érdemes a szabályzatot, hanem betartani is. 🙂

Neked van kedvenc babahordozós facebook csoportod?