Barion Pixel
  >  babahordozás   >  Bemutatkozik a Ringa Baby Tai

Bemutatkozik a Ringa Baby Tai

A Ringa Baby Tai a legkisebbek Ringája: Mindenhol fokozatosan, átmenet nélkül állítható formázott babahordozó.

A legifjabb és egyben legkisebb méretű hordozónk, a Ringa Baby Tai az eddigi tapasztalatok alapján körülbelül 62 ruhamérettől alkalmas megfelelő mértékű alátámasztást biztosítani Kicsidnek és valahol 80-86 méret között jön el az a pont, amikor már nem ér pontosan térdhajlattól térhajlatig.
Használatát ülni tudó kortól javasoljuk.

Ezen termékünk alapja a már közel 6 és fél éve nagy népszerűségnek örvendő Ringa babahordozó szabásminta volt: Az eszközön csakis ott módosítottunk, ahol a hordozott gyermek testmérete teszi ezt nélkülözhetetlenné. A Hordozó Személy testére szabott alkatrészek és kellékek változatlanok maradtak.

A derékpánt kényelmesen körülöleli az akár XXS méretű derekat is, 5cm-es hevederének hossza pedig azt is lehetővé teszi, hogy akár XXL méretű szülő is kényelmesen viselje. (Figyeljünk azonban arra, hogy nagyon pici babát formázott hordozóban viselő nagy méretű hordozó személy teste ne idézzen elő túl nagy terpeszt, mert az hosszú távon igen kényelmetlen lehet a babának.)

A RINGA hordozók derékpántjai vékony, testhez simuló speciális gumi szerű anyagból készülnek, így a baba térdei feszültségmentesen hozzád simulhatnak. Ennek a speciális anyagnak köszönhetően a derékpánt szuper tartást és kényelmet biztosít.

A derékpánt közepében elhelyeztünk egy vékony műanyag lapot, ami hosszában kellemesen hajlik, szélességében azonban tartást ad a pántnak, így a babád popsija alatt nem ereszkedik meg a derékpánt, hanem szépen, egyenletesen alátámasztja.
A korábbról ismert extra minőségű túracsatot a párnázott részen helyeztük el, hogy a lehető legkényelmesebb legyen számodra is.
Miben más ez a derékpánt az eddigiektől? Keskenyebb, így a legkisebb babalábak számára sem kelt kényelmetlen nyomást a térdhajlatban.

Természetesen nemcsak csatos, hanem karikás és megkötős derékpánttal is rendelhető ez az eszköz. Alap esetben csatossal küldjük. 🙂

A hordozó szélessége pontosan, milliméterről milliméterre, átmenet nélkül állítható a derékpánt mentén. A beállított szélesség tépőzárral fixálható. A hordozó felső részének szélessége egy, a baba tarkójánál elhelyezett behúzóval szűkíthető.

ringa Baby Tai behuzo zsinor

A body (hordozó test) magassága zsinórral állítható. (A többi hordozónk esetében megszokott átfűzhető derékpánt megoldást ennél a hurcinál nem alkalmazzuk).
Ahogy az a képeken is látható, a body és a vállpántok találkozása jóval szélesebb és csapottabb, mint nagyobb méretű hordozóinknál. Erre azért volt szükség, mert szerettük volna, hogy a vállpántok extra szélességben fussanak a bodyba.

A Ringa Baby Tai, ahogy a neve is sejteti, a Ringa Tai kistestvére: ez egy kendőszáras hordozó.
A kendőszárak teríthetőek, tehát a vállnál nem párnázottak, ellenben akár sávról sávra feszesre húzhatóak. A kötés során segítségedre lehet a váltott szegés. Így könnyebben tudod követni, hogy melyik szár honnan – hova tart.

Mint minden hordozónk megvásárlása esetén, a Ringa Babi Taihoz is (extra felár nélkül) elküldjük Neked a mellcsat szettet, ami jelen esetben karikákkal készül.

A hordozóban elszundikáló babafejecskét a fixen bevarrt lapcsuklya hivatott megtámasztani. Ennek zsinórjai extra hosszúak, így könnyen elérheted őket, amikor szükséges. A zsinórok vége a mellcsaton található rögzítő kampók segítségével rögzíthető.

Annak érdekében, hogy ez a termékünk méginkább „kisbabás” legyen, a body varrása során felhasznált kendő anyagot nem merevítjük vetexszel, mint egyéb termékeink esetében.

Lássuk a konkrét számokat:

  • Legkisebb szélesség: körülbelül 19 cm
  • Legnagyobb szélesség: körülbelül 40 cm
  • Legalacsonyabb body állás: körülbelül 34 cm
  • Legnagyobb body magasság: körülbelül 44 cm
  • Általunk becsült méret: kb 62 -80 ruhaméretig.

A Ringa Baby Tai 2021. március 1-től rendelhető a webshopban. Nézd meg készleten található hordozóinkat.

Bízunk benne, hogy cikkünk minden felmerülő kérdésedre válasszal szolgált. Amennyiben szükséges, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.